Instanta suprema a finalizat ieri dezbaterile in procesul dintre societatea Aviatia Utilitara SA si Miron Mitrea referitor la schimbul unor terenuri, judecatorii urmand a da o solutie asupra cererii de revizuire formulata de fostul ministru al Transp
Instanta suprema a finalizat ieri dezbaterile in procesul dintre societatea Aviatia Utilitara SA si Miron Mitrea referitor la schimbul unor terenuri, judecatorii urmand a da o solutie asupra cererii de revizuire formulata de fostul ministru al Transporturilor.
Cererea de revizuire a fost inaintata Inaltei Curti in octombrie 2006, la o luna dupa ce magistratii acestei instante au dispus, prin hotarare definitiva si irevocabila, trimiterea la Parchet a dosarului in care societatea comerciala Aviatia Utilitara SA a facut plangere impotriva lui Mitrea. Fostul ministru al Transporturilor este acuzat de Aviatia Utilitara ca a refuzat sa duca la indeplinire o decizie irevocabila privind emiterea unui certificat de atestare a dreptului de proprietate a acestei societati asupra unui teren de 2,3 hectare, situat la soseaua Bucuresti - Ploiesti.
Potrivit Mediafax, acest teren - parte dintr-o suprafata de 8,9 hectare revendicat de Aviatia Utilitara - facea obiectul unui litigiu dintre fosta conducere a Aeroportului International Bucuresti-Baneasa si SC Aviatia Utilitara SA. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.