Premiera. Cancan este cel dintai ziar din Romania care a anuntat numirea lui Walter Zenga in functia de antrenor la echipa campioana Duminica trecuta, dimineata, clubul Dinamo a anuntat oficial demisia antrenorului Mircea Rednic. Pana sa se ajunga a
Premiera. Cancan este cel dintai ziar din Romania care a anuntat numirea lui Walter Zenga in functia de antrenor la echipa campioana Duminica trecuta, dimineata, clubul Dinamo a anuntat oficial demisia antrenorului Mircea Rednic. Pana sa se ajunga aici, actionarii tratasera, in secret, cu Razvan Lucescu, Ioan Andone si Ioan Ovidiu Sabau pentru inlocuirea lui Rednic. De duminica, au inceput sa mai discute cu Walter Zenga si cu Ladislau Boloni. Cancan a dezvaluit in premiera, inca de luni, ca Walter Zenga va fi noul antrenor al "alb-rosilor". Lucrurile sunt clare: italianul a venit aseara in Romania, a semnat un contract pe doi ani si va avea 200.000 de euro salariu anual. Buuun, astea sunt stiute, adjudecate, ca sa zicem asa! Ce nu stie multa lume e ca s-a facut o mare si prima intrebare la Victor Piturca. Selectionerul nu este un om care sa se aseze imediat la masa tratativelor, asa ca s-a procedat cu manusi. Un prieten apropiat l-a intrebat in numele lui Dinamo daca ar fi dispus sa preia echipa, dar s-a lovit de refuzul ferm al acestuia. Piturca nu vrea sa auda de bani, de Dinamo si de nici o alta echipa. Vrea sa califice "nationala" la Euro si nu are timp sa se gandeasca la altceva. A refuzat un milion de euro! Lui Ioan Andone i s-au propus trei ani de contract si un milion de euro despagubiri daca va fi dat afara. Dupa sase ore de negocieri, Ando a declinat oferta lui Dinamo. Motivul real al refuzului a fost ca echipa traverseaza o perioada foarte grea si ca Andone nu a gasit variante sa o puna rapid pe linia de plutire. Restul... e "vrajeala"!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.