Petr Cech, valorosul portar al Chelsea, este in culmea fericirii. El va deveni tatic in ianuarie 2008, la doar 15 luni dupa ce a suferit o fractura craniana, informeaza cotidianul The Sun. BUCURIE. Cech si sotia sa Martina, ambii in varsta

Petr Cech, valorosul portar al Chelsea, este in culmea fericirii. El va deveni tatic in ianuarie 2008, la doar 15 luni dupa ce a suferit o fractura craniana, informeaza cotidianul The Sun. BUCURIE. Cech si sotia sa Martina, ambii in varsta de 25 de ani, sunt incantati de perspectiva de a deveni parinti. "Sunt curios ce fel de tata voi fi. Abia astept ca sotia mea sa nasca. Vreau ca fiii mei sa isi gaseasca singuri drumul in viata. Astfel am fost crescut de parintii mei si le voi fi recunoscator intotdeauna pentru acest lucru", a spus Petr Cech. Sotia fotbalistului si-a amintit de momentul in care a aflat este insarcinata: "Stateam in baie, tipand de bucurie cand am vazut ca testul de sarcina era pozitiv. Nu i-am spus nimic lui Petr - el si-a dat seama imediat, din reactia mea, ca vom avea un copil. Doar ma intreba intr-una daca sunt sigura". "Petr vrea o fetita, in timp ce mie mi-ar placea sa avem un baietel", a precizat ea. CEHUL CU CASCA. Petr Cech s-a accidentat la cap in data de 14 octombrie 2006, cand s-a ciocnit de fotbalistul Stephen Hunt, la un duel in primul minut al meciului dintre Chelsea si Reading. Portarul a suferit o fractura craniana si a fost operat. Cech a fost externat la 24 octombrie 2006, iar in saptamana urmatoare a inceput sa se antreneze usor. Portarul a revenit in teren la 20 ianuarie, intr-un meci cu Liverpool, si pana la finalul sezonului trecut a folosit o casca protectoare in stilul celor purtate de rugbisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.