Razbunare. Mihai Stoica ar putea fi dezbracat in strada de oamenii lui Gigi Becali, intr-o "operatiune" ce se doreste a fi transmisa in direct Victoria Unirii Urziceni l-a facut pe Mihai Stoica sa jubileze. Si nu in fata oricui, ci in fata fostului
Razbunare. Mihai Stoica ar putea fi dezbracat in strada de oamenii lui Gigi Becali, intr-o "operatiune" ce se doreste a fi transmisa in direct Victoria Unirii Urziceni l-a facut pe Mihai Stoica sa jubileze. Si nu in fata oricui, ci in fata fostului sau sef, Gigi Becali. Un semn la adresa bodyguarzilor, niste vorbe aruncate la adresa unui nepot de al latifundiarului din Pipera, alaturi de care, pana mai ieri, sarbatorea victoriile "ros-albastrilor" si cearta de la o emisiune televizata cu mai-marele din Ghencea l-au facut pe "Meme" sa devina persona non grata la Palatul din Aleea Alexandru nr. 1. "Bai, baiatule, ai grija, ca se pot intampla multe! Eu nu-i mai pot stapini pe bodyguarzi si poate te prind si te dezbraca! Ai aratat cu degetele, stii tu mai bine! Fane (n. r. - unul dintre bodyguarzii lui Becali) mi-a zis ca abia s-a abtinut. Eu nu-ti fac nimic, dar ei nu te mai suporta", i-a explicat Gigi Becali situatia fostului sau angajat. Surse autorizate sustin ca anturajul latifundiarului din Pipera doreste sa-i spele onoarea dupa "dusul" rece oferit de Mihai Stoica. Regia suna cam asa: actualul presedinte de la Unirea Urziceni sa fie prins si dezbracat in plina strada, si, in acelasi timp, sa fie chemati toti reprezentantii mass-media care sa surprinda momentul, unii dintre ei chiar in direct. "Meme" a declarat ca il va chema la tribunal pe Gigi Becali pentru amenintari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.