Mijlocasul stelist a primit un act oficial din partea conducerii din Ghencea conform caruia se poate transfera la orice echipa pentru 100.000 de euro. Intrat in dizgratia lui Gigi Becali, care i-a impus lui Hagi excluderea din lot a fotbalistului dup
Mijlocasul stelist a primit un act oficial din partea conducerii din Ghencea conform caruia se poate transfera la orice echipa pentru 100.000 de euro. Intrat in dizgratia lui Gigi Becali, care i-a impus lui Hagi excluderea din lot a fotbalistului dupa meciul cu Ceahlaul, din prima etapa, Bostina a fost cotat initial la 200.000 de euro. Chiar si asa, Bostina a fost dorit de Skoda Xanthi si de Unirea Urziceni, insa a refuzat ofertele. De cateva zile, fotbalistul negociaza cu Dinamo, fiind foarte aproape de a semna contractul cu gruparea din "Groapa". Singura problema este aceea ca perioada de transferuri s-a terminat, iar sefii lui Dinamo cauta o "chichita" prin regulamente pentru a-l putea legitima pe Bostina. Fotbalistul adus acum cinci ani la Steaua, de la Otelul, de catre Mihai Stoica, mai are doi ani si jumatate de contract cu gruparea din Ghencea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.