Directorul de productie al SC Oltchim SA Ramnicu Valcea, Gheorghe Balint, a declarat ieri ca ancheta in ceea ce priveste explozia din data de 14 august de la combinat, soldata cu 3 morti si 5 raniti, este in desfasurare si ca rezultatele acesteia vor
Directorul de productie al SC Oltchim SA Ramnicu Valcea, Gheorghe Balint, a declarat ieri ca ancheta in ceea ce priveste explozia din data de 14 august de la combinat, soldata cu 3 morti si 5 raniti, este in desfasurare si ca rezultatele acesteia vor putea fi facute publice peste o luna si jumatate. Balint, care a participat la Şedinta Extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, a spus ca cercetarile se efectueaza de catre Ministerul Muncii, in colaborare cu INSEMEX Petrosani - Institutul National pentru Securitate si Protectie Antiexploziva, Inspectoratul Teritorial de Munca Valcea, precum si cu procurorii valceni. Potrivit anchetei preliminare, explozia, produsa la sectia propenoxid poliesteri din combinat, ar fi avut la baza o eroare umana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.