El a dat insa de inteles ca aceasta este o problema dificila, motiv pentru care in acest an s-au prevazut 25 de milioane de lei pentru constructia de blocuri pentru chiriasii din casele nationalizate. Ieri, la Suceava, ministrul s-a interesat de proi
El a dat insa de inteles ca aceasta este o problema dificila, motiv pentru care in acest an s-au prevazut 25 de milioane de lei pentru constructia de blocuri pentru chiriasii din casele nationalizate. Ieri, la Suceava, ministrul s-a interesat de proiectul in baza caruia se va construi un bloc cu 40 de locuinte pentru chiriasii ce vor fi evacuati din casele nationalizate. In Suceava sunt 80 de cazuri de chiriasi care vor trebui evacuati din casele nationalizate. Potrivit indicatorilor tehnico-economici, constructia imobilului cu 30 de apartamente a cste doua camere si 10 garsoniere va costa 5,02 milioane de lei.





Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.