Un imigrant roman si-a dat foc in fata sediului Guvernului regional din Castellon, dupa ce s-a stropit cu benzina, el fiind internat in stare grava la spital. Potrivit cotidianului spaniol El Periodico, acesta ar fi incercat sa se sinucida din cauza
Un imigrant roman si-a dat foc in fata sediului Guvernului regional din Castellon, dupa ce s-a stropit cu benzina, el fiind internat in stare grava la spital. Potrivit cotidianului spaniol El Periodico, acesta ar fi incercat sa se sinucida din cauza problemelor legate de obtinerea unui loc de munca, cu care se confrunta intreaga sa familie de la venirea in Spania, in urma cu trei luni. Martorii spun ca barbatul, cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani, s-a stropit cu benzina pe care o transporta intr-o sticla de un litru si jumatate. El a utilizat o bricheta pentru a se incendia, dupa mai multe incercari inutile ale sotiei si rudelor de a-l distrage de la un asemenea gest. Doi agenti ai garzii civile au incercat sa ii scoata hainele, reusind sa stinga focul. Victima a fost transportata cu o ambulanta la spital.

Sotia victimei a explicat ca barbatul, fiica si nepotul sau venisera in Spania cu intentia de a munci, insa au fost inselati atat in acest domeniu, cat si in legatura cu casa in care urmau sa locuiasca. Potrivit sotiei sale, barbatul si-ar fi dat foc din disperare. Fiica victimei, Isabella, a confirmat ca tatal sau este „disperat“ din cauza situatiei cu care se confrunta in Spania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.