In perioada 12-16 septembrie se va desfasura la Bucuresti cea de-a doua editie a conferintelor internationale Camex, dedicate expunerii de materiale de constructii inovatoare, care sa respecte standardele de calitate CE. Evenimentul business-to-busin
In perioada 12-16 septembrie se va desfasura la Bucuresti cea de-a doua editie a conferintelor internationale Camex, dedicate expunerii de materiale de constructii inovatoare, care sa respecte standardele de calitate CE. Evenimentul business-to-business va reuni 250 de jucatori de pe piata de profil, intr-un spatiu expozitional de peste 10.000 mp. Conform lui Florin Mindirigiu, directorul general al companiei organizatoare, ABplus Events, organizarea expozitiei se conformeaza, ca si anul trecut, unei tendinte ce se afirma tot mai pregnant pe piata constructiilor. Este vorba de specializarea si segmentarea pietei, ceea ce face dificila o trecere in revista exhaustiva a tuturor domeniilor ce pot fi reunite de aceasta. Prin urmare, numele reunite de brandul Camex vor face parte din 2 domenii majore: materiale pentru acoperisuri, izolatii si fatade si produse destinate constructiei de hale si spatii industriale. Pe langa expozitia in sine, Camex va cuprinde si o serie de conferinte, mese rotunde si seminare pe teme de actualitate pentru industrie, cum ar fi reducerea fiscalitatii in constructii, libera circulatie a produselor sau criza fortei de munca. "Dorim sa oferim partenerilor si clientilor nostri oportunitatea de a se intalni si comunica atat in cadru formal, cat si in cadru informal si de a stabili contacte profesionale cat mai fructuoase", a motivat Mindirigiu inserarea unor astfel de discutii in cadrul expozitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.