Romanii de pe lista de asteptare a dr. Snapse vor fi nevoiti sa calatoreasca in America pentru interventia chirurgicala. Medicul, care le-a promis vindecarea unor boli oftalmologice incurabile, este acuzat de specialistii romani de sarlatanie. Speri
Romanii de pe lista de asteptare a dr. Snapse vor fi nevoiti sa calatoreasca in America pentru interventia chirurgicala. Medicul, care le-a promis vindecarea unor boli oftalmologice incurabile, este acuzat de specialistii romani de sarlatanie. Speriat de cercetarile politiei si dezarmat de interdictia importului de membrana amniotica in Romania, dr. Snapse a decis sa faca operatiile in Las Vegas.

Primul beneficiar al transplantului va fi micutul Edi Leanca, asa cum se precizeaza intr-un comunicat al dr. Snapse. Cazul copilului a fost mediatizat de Mihaela Radulescu, in emisiunile sale, unde s-a si purtat o discutie telefonica cu dr. Snapse. „Saraca a incercat sa-l ajute pe micut, fara sa stie ca doctorul e un escroc“, a declarat dr. Victor Zota, director executiv al Agentiei Nationale de Transplant. „Copilul a fost diagnosticat cu microoftalmie, adica nu are ochi“, a explicat prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, care a mai adaugat ca „dr. Snapse sustine ca micutul ar avea un alt diagnostic, dar si acesta incurabil“. Doctorita se intreaba cum va face medicul Snapse sa-i cr easca ochii copilului prin transplant de celule stem. „Oricum, s-a dat de gol spunand ca nu ofera nicio asigurare de vindecare si nici macar de ameliorare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.