Magistratii Tribunalului Constanta s-au pronuntat ieri in procesul care a avut drept obiect legalitatea infiintarii Teatrului de Stat Constanta. Institutia de cultura a fost infiintata prin hotarare de Consiliu Judetean, insa prefectul Danut Culetu
Magistratii Tribunalului Constanta s-au pronuntat ieri in procesul care a avut drept obiect legalitatea infiintarii Teatrului de Stat Constanta. Institutia de cultura a fost infiintata prin hotarare de Consiliu Judetean, insa prefectul Danut Culetu a atacat decizia in contencios administrativ, motivandu-si decizia prin nerespectarea tuturor procedurilor legale. CJC, prin vocea presedintelui Nicusor Constantinescu, a reactionat imediat si l-a acuzat de Culetu ca vrea sa distruga cultura constanteana, ca lasa fara locuri de munca zeci de artisti. Si actorii de la Constanta au reactionat imediat si au organizat proteste de strada, in care l-au ironizat pe prefectul constantean, ba chiar au afisat pe fatada teatrului Fantasio un banner de mari proportii, pe care era scris „Institutie de cultura inchisa abuziv de prefectul Danut Culetu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.