Trei familii de rromi de origine romana, care s-au instalat la periferia Strasbourgului, au cerut sa primeasca un adapost, iar alte familii locuiesc in continuare in zona dupa ce instanta a anulat, in urma cu luna, decizia prefecturii de a expulza a
Trei familii de rromi de origine romana, care s-au instalat la periferia Strasbourgului, au cerut sa primeasca un adapost, iar alte familii locuiesc in continuare in zona dupa ce instanta a anulat, in urma cu luna, decizia prefecturii de a expulza aproape 30 de rromi. „Nu cer nimic extraordinar, doar patru pereti si un acoperis pentru bebelusul meu si sotia mea care este inca minora“, a spus un rrom, in varsta de 19 ani. Catherine Frappard, membra a asociatiei Medicilor Lumii, care face parte din colectivul de sustinere a rromilor din Alsacia, a declarat pentru site-ul 20minutes.fr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.