Pentru ca astazi se implinesc 50 de ani de la moartea creatorului de moda, puteti urmari, in premiera, pe Viasat History, documentarul „Christian Dior: omul din spatele mitului“, de la ora 19.00. James Stewart vine la HBO in filmul de av
Pentru ca astazi se implinesc 50 de ani de la moartea creatorului de moda, puteti urmari, in premiera, pe Viasat History, documentarul „Christian Dior: omul din spatele mitului“, de la ora 19.00. James Stewart vine la HBO in filmul de aventuri „Pasarea Phoenix“, de la ora 20.00. Consacrat capacitatilor temerare ale omului in situatii limita, filmul prezinta - neevitand o suma de clisee - lupta pentru supravietuire a zece oameni ramasi in viata dupa prabusirea unui avion in plin desert al Saharei. Comedia „Copii de imprumut“, cu Leslie Nielsen in rol principal, incepe pe Kanal D, de la ora 20.30. Pe National Geographic, de la ora 21.00, incepe un nou episod din serialul documentar „Clipe de cosmar“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.