MediaPro Pictures lanseaza din 10 septembrie o noua productie. Razboiul sexelor, serialul pe care telespectatorii il  vor urmari pe postul ACASĂ, de luni pana vineri, de la ora 18.30, va avea ca melodie principala un cover dupa celebra piesa "C
MediaPro Pictures lanseaza din 10 septembrie o noua productie. Razboiul sexelor, serialul pe care telespectatorii il vor urmari pe postul ACASĂ, de luni pana vineri, de la ora 18.30, va avea ca melodie principala un cover dupa celebra piesa "Can't Take My Eyes Off You" a lui Frankie Valli. Distributia de exceptie a acestei comedii romantice formate din actori din generatii diferite, dar foarte talentati precum: Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Tora Vasilescu, Marian Ralea, Alexandru Papadopol, Diana Dumitrescu, Manuela Ciucur si multi altii ale caror nume vor fi dezvaluite pe parcurs vor incanta publicul cu situatii si dialoguri amuzante.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.