Fundasul Serghei Omelianciuk si atacantul Dmitri Mozolevski, accidentati, nu vor juca in meciul cu Romania, programat sambata, de la ora 19, pe Stadionul "Dinamo" din Minsk, in grupa G a preliminariilor CE 2008, informeaza cotidianul bielorus "Pressb
Fundasul Serghei Omelianciuk si atacantul Dmitri Mozolevski, accidentati, nu vor juca in meciul cu Romania, programat sambata, de la ora 19, pe Stadionul "Dinamo" din Minsk, in grupa G a preliminariilor CE 2008, informeaza cotidianul bielorus "Pressbol". Omelianciuk, de la Rostelmas Rostov, a fost inlocuit cu Igor Maltev, de la MTZ-RIPO. Omelianciuk s-a prezentat totusi la lot, medicii facand eforturi pentru recuperarea acestuia in vederea meciului cu Slovenia, din 12 septembrie. Mozolevski, de la Dinamo Brest, acuza probleme musculare si, dupa un consult facut la lotul national, a fost trimis acasa. Selectionerul Belarusului, Bernd Stange (foto), nu a anuntat inca un inlocuitor pentru Mozolevski. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.