Roxana Ionescu este astazi candidata la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, aleasa de prezentatoarea TV Andreea Marin Banica. S-a nascut la Bucuresti si a urmat un curs de manechine si fotomodele la controversata agentie condusa de Costin Ma
Roxana Ionescu este astazi candidata la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, aleasa de prezentatoarea TV Andreea Marin Banica. S-a nascut la Bucuresti si a urmat un curs de manechine si fotomodele la controversata agentie condusa de Costin Marculescu, pe cand era in liceu. Recunoaste ca a devenit celebra datorita sanilor sai mari, care i-au adus porecla de „Mama Natura“. A aparut in Playboy de doua ori, inclusiv in editiile americana si braziliana. Anul trecut, s-a casatorit cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe.





Roxana Ionescu este in prezent moderatoarea emisiunii „Tablou de nunta“ de la Antena 1, alaturi de Ovidiu Cuncea. Dar pana sa ajunga sa deschida gura in fata camerelor, Roxana a fost dansatoare in echipa „Ciao Darwin“, show prezentat de Dan Negru. Apoi, a fost co-prezentatoare a matinalului „Canalul de stiri“, insa miza producatorilor TV se baza tot pe atributele fizice ale fetei, care au adus audienta postului, iar Roxanei i-au atras porecla de „Mama Natura“. De altfe l, Roxana a recunoscut ea insasi ca si-a castigat statutul de vedeta datorita circumferintei bustului. „Sanii m-au facut celebra“, a marturisit ea intr-o emisiune TV. Gazda show-ului „Tablou de nunta“ si-a dorit celebritate inca din adolescenta. Pe cand era in clasa a zecea de liceu, Roxana s-a inscris la un curs de manechine si fotomodele, la agentia lui Costin Marculescu.



A pozat pentru Playboy de doua ori
Calitatile fizice i-au adus Roxanei si nenumarate oferte de a poza nud, pe care le-a si acceptat. A aparut pentru prima data in Playboy in 2004.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.