Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, a discutat, in prima seara a acestei saptamani, cu vicepresedintii PNL, pe tema campaniei pentru euroalegeri, stabilind ca deputatul Crin Antonescu sa fie coordonator politic al acestei campanii, i
Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, a discutat, in prima seara a acestei saptamani, cu vicepresedintii PNL, pe tema campaniei pentru euroalegeri, stabilind ca deputatul Crin Antonescu sa fie coordonator politic al acestei campanii, iar Dan Motreanu sa se ocupe de latura tehnica. La intalnire s-a decis ca fiecare membru al Biroului Politic Central sa activeze in campanie pe un domeniu, au declarat surse din PNL, conform Mediafax. Principala preocupare a premierului Tariceanu a fost aceea de a solicita vicepresedintilor sa se implice activ in campanie, in conditiile in care, la ultimele sedinte ale conducerii liberale, o parte dintre vicepresedinti au spus ca nu doresc acest lucru. La intalnirea de la Palatul Victoria s-a decis ca fiecare vicepresedinte cu atributiuni la centru sa se ocupe in campanie de domeniul sau, in timp ce vicepresedintii regionali sa gestioneze atent situatia din tara. Totodata, s-a mai stabilit ca stafful de campanie al PNL sa aiba intalniri cat mai dese, iar deciziile sa fie transmise in timp real in teritoriu, pentru a fi puse &icir c;n aplicare.

Orban va asigura comunicarea liberala in campanie
Ca exemplu, vicepresedintele Ludovic Orban va coordona departamentul de comunicare al echipei de campanie electorala a PNL, au declarat surse participante la intalnirea dintre presedintele Tariceanu si vicepresedintii partidului, transmite NewsIn. Orban va completa astfel stafful electoral care va fi coordonat de vicepresedintele Crin Antonescu, pe probleme politice, in vreme ce seful echipei, secretarul general al partidului Dan Motreanu, a fost degrevat de o parte din sarcini si va gestiona doar aspectele ce tin de probleme tehnice. Orban il va inlocui astfel pe deputatul George Scutaru, care fusese propus initial de vicepresrdintele Teodor Melescanu. Intelegerea de la Palatul Victoria mai prevede ca vicepresedintele Teodor Melescanu sa se ocupe si el de relatiile externe, in vreme ce vicepresedintele Norica Nicolai va coordona relatia cu societatea civila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.