Italianul Mirco Maschio ne-a declarat ca nu isi doreste o relatie cu Cristina Rus si este de parere ca artista isi doreste publicitate. Cei doi nu s-au intalnit niciodata fata in fata: „Nu am vazut-o pe Cristina Rus in viata mea, decat in poze
Italianul Mirco Maschio ne-a declarat ca nu isi doreste o relatie cu Cristina Rus si este de parere ca artista isi doreste publicitate. Cei doi nu s-au intalnit niciodata fata in fata: „Nu am vazut-o pe Cristina Rus in viata mea, decat in poze si la televizor. In conditiile astea, cum as putea sa ma gandesc la o relatie? Acum doua saptamani, ea a cantat la un concert la Arad, dar eu eram la Bucuresti, asa ca nu ne-am intalnit. O prietena comuna a insistat sa ne faca cunostinta, dar doar prin telefon. Am vorbit de cateva ori cu ea, dar nici vorba de o poveste amoroasa sau de vreo incercare de-a mea de a o cuceri. A lasat de inteles ca am hartuit-o cu SMS-uri. Eu cred mai degraba ca isi doreste putina publicitate“. Mai mult decat atat, dupa despartirea de Natalia Mesa Bush, Mirco Maschio a inceput sa se afiseze cu o noua iubita, tot fotomodel, pe nume Aicha Howard, care este la curent cu povestea legata de Cristina Rus. „Eu si Aicha ne petrecem mult timp impreuna. Stie ca nu am nici o legatura cu Cristina Rus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.