Sextilul Venus-Marte aduce, in mod normal, armonie pe plan sentimental, dar actiunea celorlalte planete poate schimba mult predispozitiile. Din acest motiv, astazi este posibil sa apara conflicte sentimentale si sociale.

Berbec

Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Din acest motiv, sunteti indispus si puteti deveni irascibil. Pastrati-va calmul si ascultati sfaturile prietenilor!

Taur

Dimineata s-ar putea sa fiti agitat din cauza unor schimbari care survin la serviciu. Va sfatuim sa nu va iesiti din fire, altfel riscati sa va complicati situatia. Fiti calm cu persoana iubita! Nu are rost sa va certati pentru nimicuri.

Gemeni

Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneti la suflet! Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Astmosfera in familie este foarte buna.

Rac

S-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten. Va sfatuim sa fiti mai prudent decat de obicei. A manati investitiile! Dupa-amiaza, o ruda bolnava va cere un imprumut. Va linistiti spre seara, in mijlocul familiei.

Leu

Va enervati din cauza unui coleg de serviciu care va face greutati. Nu este momentul sa luati decizii importante. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Va sfatuim sa va puneti ordine in idei. Evitati cearta cu o persoana mai in varsta din familie!

Fecioara

Astazi este indicat sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Dimineata s-ar putea ca o ruda sa va ceara un imprumut. Va sfatuim sa nu o refuzati, daca puteti.