Puteti lua o decizie care sa va afecteze toata viata, sa va influenteze mai mult timp decat ati crezut initial. Veti continua sa purtati in subconstient anumite decizii, fara sa va dati seama cat de mult va impiedica in evolutia dumneavoastra. Nu va
Puteti lua o decizie care sa va afecteze toata viata, sa va influenteze mai mult timp decat ati crezut initial. Veti continua sa purtati in subconstient anumite decizii, fara sa va dati seama cat de mult va impiedica in evolutia dumneavoastra. Nu va asteptati ca anumite lucruri sa se intample peste noapte, ci mai degraba incercati sa interiorizati anumite idei. Nu este usor sa spargeti tipare, care s-au impus de-a lungul mai multor ani dar fiecare mica victorie reveleaza alte modalitati de eliberare, iar libertatea va deveni un obicei. Trebuie sa va exersati cu mare atentie potentialul pentru a deveni un obicei libertatea proaspat cucerita. Nu puteti face nimic in locul unor persoane pe care le iubiti cu adevarat si asta deoarece de multe ori Destinul ne ofera anumite obstacole pentru a urmari reactia noastra. Vi se pare ca nu sunteti pe deplin autonomi, ca aveti nevoie de libertate si de actiune mult mai mult decat vi se ofera. Daca aveti indoieli nu este bine sa intreprindeti nimic, mai bine asteptati momentul oportun sa o faceti. Priviti din unghiul practic orice vi se intampla si nu neglijati nimic din ceea ce v-ar putea fi de folos in viitor.

B erbec
Sunteti nemultumiti de consideratia care vi se acorda, va puteti simti izolati, chiar si in mijlocul unui grup de prieteni, si atunci va veti replia in interior. Vitalitatea si logica se afla la baza tuturor succeselor astazi, iar planul sentimental va juca un rol primordial. Asta nu inseamna ca veti fi supusi si permisivi in relatia de cuplu, ci doar ca va veti implica suficient cat sa dati un nou impuls partenerului. Ii puteti face chiar o surpriza, deoarece a venit momentul sa luati initiativa cu adevarat.

Taur
Va intelegeti bine din punct de vedere al gusturilor, al sexualitatii, al afinitatilor intelectuale, va apreciati reciproc cu o persoana de sex opus care a aparut de curand in viata dumneavoastra. Aceasta relatie va da o stare de bine, de multumire, de entuziasm pe toate planurile. Jovialitatea face din dumneavoastra un punct de reper semnificativ pentru anturaj. Lucrati metodic, energic si perfect organizat. Puteti fi obligati sa colaborati cu o persoana dintr-un mediu total diferit de al dumneavoastra, lucru care va oboseste la inceput.

Gemeni
Romantismul trece pe plan secund, in schimb se accentueaza dorinta de a va subjuga partenerul. Egoismul unei persoane apropiate sufleteste vi se pare o dovada nemiloasa a indiferentei acesteia. Pe un taler al balantei se afla sentimentele, pe celalalt se afla orgoliul care va impinge spre taierea oricarei legaturi cu aceasta. Inainte de a lua insa o hotarare dureroasa pentru ambele parti, faceti toate demersurile necesare pentru a afla exact cum stau lucrurile! Nu ignorati amanuntele, deoarece ar putea fi relevante!

Rac
Se poate intampla sa fiti gresit perceput de catre sexul opus. Nu exagerati cu gesturile de tandrete, cu darurile nejustificate, sau cu politetea! Totul trebuie astazi facut cu masura. Fiti atenti la subtilitatea jocurilor de cuvinte! Va mascati instinctiv adevarata fire. Va este teama sa nu fiti gresit perceput. Temperamentul exaltat si agresivitatea va fac sa iesiti in evidenta, sa treceti peste oricine si orice. Va prezentati spectaculos atat in succese cat si in insuccese.

Leu
Participati la un eveniment care va aduce si multa bucurie, dar care va si agita foarte mult, deoarece intalniti o serie de persoane de care fie va temeti, sau pe care nu vi le-ati dori in preajma. Faceti apel la toate resursele pentru a iesi din rutina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.