Politistii de frontiera din cadrul Biroului de Combatere a Traficului de Persoane al IJPF Mehedinti, impreuna cu ofiterii SIIPI Mehedinti, au anihilat un grup de falsificatori de carti de identitate, permise auto, certificate de inmatriculare auto s
Politistii de frontiera din cadrul Biroului de Combatere a Traficului de Persoane al IJPF Mehedinti, impreuna cu ofiterii SIIPI Mehedinti, au anihilat un grup de falsificatori de carti de identitate, permise auto, certificate de inmatriculare auto si acte de stare civila. Cei trei indivizi implicati in falsificarea actelor risca pana la 20 de ani inchisoare.

Membrii retelei valorificau documentele false cu sume cuprinse intre 200 si 300 de euro, acesta fiind cel de-al doilea grup de falsificatori anihilat de politistii de frontiera severineni in ultimele 6 luni. Elvis Mariano Petculescu, Marian Dudasu si Gheorghe Dudasu, toti din municipiul Drobeta Turnu Severin, aveau ca „indeletnicire“ falsificarea de carti de identitate, permise auto, certificate de inmatriculare auto, pasapoarte, asigurari internationale auto si carti de identitate auto romanesti. Principalii clienti ai grupului de falsificatori erau cetatenii moldoveni si asiatici. Acestia aveau sarcini bine stabilite pentru ca „afacerea“ sa se dezvolte si sa prospere. Elvis Mariano Petculescu era specialistul IT al grupului, iar Marian si fiul sau Gheorghe Dudasu se ocupau cu gasirea clientilor, rezidenti in Bucuresti si zona de est a tarii.

Cetatenii straini, clientii retelei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.