Filme realizate in anii studentiei de regizori ca Tudor Giurgiu, Cristian Mungiu, Radu Muntean si Corneliu Porumboiu vor putea fi vazute, intre 7 si 13 septembrie, la gradina de cinema E-Uranus. Focus-ul special pe "noul val" din cinematografia roman
Filme realizate in anii studentiei de regizori ca Tudor Giurgiu, Cristian Mungiu, Radu Muntean si Corneliu Porumboiu vor putea fi vazute, intre 7 si 13 septembrie, la gradina de cinema E-Uranus. Focus-ul special pe "noul val" din cinematografia romaneasca va incepe vineri cu scurtmetrajele "Vecinii", "Fara urme" si "Singur pe lume" de Tudor Giurgiu, "Mihai si Cristina" si "Poveste la scara C", ale regretatului regizor Cristian Nemescu, si "Mariana" si "Mana lui Paulista" de Cristian Mungiu, informeaza organizatorii. Pretul de intrare la cinematograful in aer liber este de 10 lei. Acesta include un bon valoric de 3 lei, pe baza caruia fiecare spectator va primi o consumatie de aceeasi valoare la terasa E-Uranus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.