Omul de afaceri israelian Boaz Yona, acuzat de frauda si delapidare, a declarat ca nu a fugit din Israel, ci a plecat in Europa sa stranga bani pentru a salva Heftsiba, compania sa imobiliara aflata in faliment, relateaza Haaretz in editia electroni
Omul de afaceri israelian Boaz Yona, acuzat de frauda si delapidare, a declarat ca nu a fugit din Israel, ci a plecat in Europa sa stranga bani pentru a salva Heftsiba, compania sa imobiliara aflata in faliment, relateaza Haaretz in editia electronica.

Boaz Yona a facut aceste declaratii in cadrul primei intalniri cu avocatii, de la arestarea sa in Italia, saptamana trecuta, care a avut loc la centrul de detentie al politiei din Venetia. Aceasta este pentru prima data de la intrarea in faliment a companiei sale cand omul de afaceri relateaza varianta sa asupra evenimentelor. „Imi pare rau pentru daunele pe care le-am cauzat. Cand eram in top, toata lumea imi era prietena, iar acum sunt singur“, a afirmat Yona in fata avocatilor Yair Golan si Daniela De Voan.

A stat cåteva zile si in Romånia
El a precizat ca nu a fugit din Israel, ci a plecat in Europa sa stranga bani pentru firma sa, insa in timp ce se afla in strainatate si-a dat seama ca Heftsiba intra in falimen t si s-a panicat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.