Un politist venit sa aplaneze un conflict s-a trezit atacat de un individ scandalagiu. Pentru a scapa de barbatul violent, agentul Cristian Alin Banic a folosit arma din dotare, tragand cu pistolul in piciorul barbatului agresiv. Un alt incident s-a
Un politist venit sa aplaneze un conflict s-a trezit atacat de un individ scandalagiu. Pentru a scapa de barbatul violent, agentul Cristian Alin Banic a folosit arma din dotare, tragand cu pistolul in piciorul barbatului agresiv. Un alt incident s-a petrecut ieri noapte, pe strazile Craiovei, unde au rasunat iar focuri de arma. Politia banuieste ca cele doua grupari care au deschis focul sunt apropiate indivizilor care au participat zilele trecute la scandalul de la IML.

Virgil Goanta de 35 de ani, din comuna doljeana Dranic, satul Padea, a fost la un pas sa bata un politist care isi facea datoria. Omul legii a folosit armamentul din dotare pentru a-si salva pielea si a tras in piciorul scandalagiului. Barbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, in prezent fiind in afara oricarui pericol. Politia a fost sesizata de o fetita de numai 11 ani ca tatal sau, Virgil Goanta, face scandal. Ba mai mult, acesta isi maltrateaza parintii.

Politist luat la injuraturi si alergat cu parul
In urma conflictului ivit in comuna doljeana, s-a deplasat la fata locului agentul Cristian Alin Ban ic, din cadrul Postului de Politie Dranic, care a vrut sa calmeze spiritele. De cum a sosit insa, a fost luat la injuraturi. „Politistul a strigat la poarta, iar barbatul a venit cu o prajina de circa doi metri, cu intentia de a da in el. A incercat sa il calmeze, sa ii explice ca gestul lui nu este unul tocmai cugetat, dar omul nu a inteles. Politistul a tras patru focuri de arma in aer, apoi, vazand ca barbatul doreste sa il agreseze, a mai tras doua focuri spre picior. Unul l-a nimerit in gamba dreapta. Politistul a fost in legitima aparare si a luat masura corecta si legala“, a afirmat comisarul-sef Nicusor Badea, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.