Oficialii Spitalului Judetean Constanta au confirmat in scris spusele Cosminei Pasarin si au negat faptul ca aceasta ar fi fost supusa unor investigatii pentru consum de stupefiante, in cadrul sectiei de urgenta a spitalului. Ba mai mult, managerul
Oficialii Spitalului Judetean Constanta au confirmat in scris spusele Cosminei Pasarin si au negat faptul ca aceasta ar fi fost supusa unor investigatii pentru consum de stupefiante, in cadrul sectiei de urgenta a spitalului. Ba mai mult, managerul conf. univ. dr. Tofolean Ioan Tiberiu, in baza referatului realizat de medicul specialist Popescu Elena, semneaza si parafeaza un document prin care arata ca „numita Cosmina Pasarin nu figureaza in registrele de consultatii din serviciul de urgenta, in perioada 10.08.2007-11.08.2007-12.08.2007“. Interesant este faptul ca, acum doua saptamani, cand a fost contactat de noi, directorul medical al Spitalului Judetean Constanta, Bogdan Campineanu, ne-a declarat ca nu este la curent cu cazul Cosminei. El a mai adaugat urmatoarele: „Noi nu suntem abilitati sa oferim informatii despre pacienti. Suntem o unitate de prestari servicii medicale. Tot ce e legat de imaginea vedetelor nu ma intereseaza. Nu am voie, in baza legii de confidentialitate doctor-pacient, sa va confirm daca Cosmina Pasarin a fost sau nu la noi in spital“. Intre timp, pentru ca scandalul a luat amploare, medicii s-a razgandit si au scos la iveala un document salvator pentru Cosmina.

'A fost o verificare de rutina>>
Vedeta nu a vrut sa acorde foarte multa importanta acestui caz si tocmai de aceea se fereste sa faca declaratii. Singura care a venit cu argumente care sa infirme acuzatiile aparute recent la adresa vedetei este PR-ul Cosminei, Mirabela Mares. „Cosmina nu vrea sa mai declare nimic altceva decat ceea ce a spus la momentul acela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.