Deputatii s-au intors de ieri la lucru, prima zi fiind dedicata impartirii functiilor in Biroul Permanent. Principala modificare intervenita la nivelul conducerii Camerei se refera la rocada intervenita in actuala sesiune intre PD si PC. Practic, co
Deputatii s-au intors de ieri la lucru, prima zi fiind dedicata impartirii functiilor in Biroul Permanent. Principala modificare intervenita la nivelul conducerii Camerei se refera la rocada intervenita in actuala sesiune intre PD si PC. Practic, conservatorii pierd postul de vicepresedinte al Camerei, detinut de Daniela Popa, in favoarea democratului Ioan Oltean (fost chestor al Camerei in sesiunea trecuta). Prin rocada, deputatul PC Daniela Popa a primit postul de secretar in Biroul Camerei, in vreme ce Gheorghe Albu (PD) devine chestor in Biroul Permanent.

Incercare de detronare
Celelalte grupuri parlamentare nu au facut nici o schimbare a reprezentantilor lor in conducerea Camerei. PSD s-a confruntat cu o mica revolta la sedinta de grup, deputatul Victor Ponta dorind sa-l detroneze pe Eugen Nicolicea din postul de vicepresedinte. Social-democratii detin in Biroul Camerei doua functii de vicepresedinte - unul pentru Valer Dorneanu, altul detinut de Nicolicea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.