Cei doi au fost vazuti imbratisati in holul restaurantului Hotelului Amrican, din zona exclusivista Sag Harbour, din New York.
Actrita care a interpretat-o pe Bridget Jones, care are 38 de ani, (de-o varsta cu fiica cea mare a lui McCartney, Ma
Cei doi au fost vazuti imbratisati in holul restaurantului Hotelului Amrican, din zona exclusivista Sag Harbour, din New York.
Actrita care a interpretat-o pe Bridget Jones, care are 38 de ani, (de-o varsta cu fiica cea mare a lui McCartney, Mary) a ajuns prima la intalnire, si s-a asezat la o masa din apropierea semineului. Sir Paul, care are 65 de ani, a venit cateva minute mai tarziu.
Cei doi au luat cina cam doua ore, vorbind in soapta, iar la plecare s-au imbratisat tandru.
Hotelul American este in inima The Hamptons, o zona preferata a celebritatilor, unde fostul membru al Beatles are o vila.
Unul dintre martorii oculari au declarat ca "este un loc extrem de romantic pentru o cina, atmosfera este foarte calda, lumina obscura, intr-un cuvant, perfecta. Sir Paul si Renee au plecat separat - dar aratau foarte fericiti amandoi".
Este o perioada relativ tumultoasa pentru Sir Paul, al carui nume a fost asociat in ultima vreme cu fostul supermodel Christie Brinkley.
Fosta sotie a lui Billy Joel, care are 53 de ani, a fost vazuta acum cateva saptamani dansand pasional cu Sir Paul, la un alt concert.
Se mai zvoneste de asemenea ca Heather Mills, controversata fosta sotie a lui McCartney ar locui cu Sir Paul in Hamptons, in incercarea de a crea un mediu familial cat de cat normal pentru fiica lor de trei ani, Bea.
La randul ei, Renee Zellweger este deja cunoscuta pentru ghinionul pe care il are in relatiile sale cu muzicieni.
Casatoria ei din 2005 cu cantaretul de muzica country, Kenny Chesney, a durat doar patru luni. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.