A fost definitivata lista jucatorilor acceptati direct pe tabloul principal al turneului BCR Open Romania, care va avea loc in perioada 8-16 septembrie, la Arenele BNR din Bucuresti. Cum printre acestia nu se regaseste nici un tenisman roman, organiz
A fost definitivata lista jucatorilor acceptati direct pe tabloul principal al turneului BCR Open Romania, care va avea loc in perioada 8-16 septembrie, la Arenele BNR din Bucuresti. Cum printre acestia nu se regaseste nici un tenisman roman, organizatorii au decis ca unul dintre cele trei wild card-uri sa fie acordat lui Andrei Pavel. Daca nu va avea probleme medicale, Victor Hanescu va primi si el un wild card, pentru al treilea fiind vizati Catalin Gard sau francezul Richard Gasquet (nr. 13 ATP), care a abandonat la US Open din cauza unei stari febrile, sau argentinianul Gaston Gaudio, campionul de la Roland Garros, din 2004. Desi a anuntat ca nu va juca impotriva Japoniei in play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis (21-23 septembrie), Victor Hanescu ar putea face totusi deplasarea la Osaka. "Hanescu participa in aceste zile la challengerul de la Brasov. Daca nu vor fi probleme medicale, va veni la Openul Romaniei si va pleca apoi in Japonia. Acolo se va pregati cu echipa si, daca va putea, chiar va juca", a declarat directorul turneului, Dumitru Haradau.     DEMONSTRATIE. Unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui turneu, la realizarea caruia a contribuit fosta noastra mare campioana Virginia Ruzici, va fi intalnirea demonstrativa dintre Martina Navratilova si Monica Seles. Aceasta va avea loc duminica, 16 septembrie, cele doua legendare jucatoare fiind asteptate la Bucuresti chiar in ziua meciului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.