Ca si anul trecut, Steaua va juca in grupele Ligii Campionilor fara capitanul Mirel Radoi. Accidentat la genunchiul stang in timpul amicalului nationalei cu Turcia, Radoi a fost operat luni la Bologna si va putea sa intre din nou pe gazon abia anul v
Ca si anul trecut, Steaua va juca in grupele Ligii Campionilor fara capitanul Mirel Radoi. Accidentat la genunchiul stang in timpul amicalului nationalei cu Turcia, Radoi a fost operat luni la Bologna si va putea sa intre din nou pe gazon abia anul viitor. Ca si in vara trecuta, cand a avut probleme la celalalt genunchi, capitanul Stelei a fost operat de profesorul Maurillo Marcacci, la clinica Isokinetic.     Jucatorul a suferit o artroscopie, in urma careia a fost reconstruit cartilajul la nivelul condilului femural extern si s-a stabilizat rotula genunchiului stang. Din fericire, nu au fost detectate leziuni care sa aiba nevoie de operatie si la nivelul meniscului extern. Doctorul Stelei, Radu Paligora, a asistat si el la interventia chirurgicala si a declarat ca jucatorul se simte foarte bine. De asemenea, profesorul Marcacci a estimat ca Radoi va putea juca din nou in patru-cinci luni, perioada de recuperare urmand sa fie efectuata atat in tara, cat si la Bologna. Prima luna si jumatate o va petrece insa numai in pat, el neavand voie sa se sprijine in piciorul stang in acest timp.     Bilete     Gruparea din Ghencea va anunta astazi, in jurul pranzului, care vor fi preturile biletelor pentru partidele din Liga Campionilor, precum si modul de achizitionare a acestora. In sezonul trecut, biletele pentru intalnirile de pe teren propriu cu Olympique Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev au fost disponibile doar la pachet, intai pentru abonatii clubului si apoi la liber.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.