De cateva zile, in comuna gorjeana Balteni, cand o profesoara a povestit ceea ce a vazut, toata lumea vorbeste despre primar, care a fost surprins in institutie facand sex cu o femeie.

Profesoara sustine ca venise la Primarie sa depuna o
De cateva zile, in comuna gorjeana Balteni, cand o profesoara a povestit ceea ce a vazut, toata lumea vorbeste despre primar, care a fost surprins in institutie facand sex cu o femeie.

Profesoara sustine ca venise la Primarie sa depuna o cerere si, pentru ca angajatii institutiei nu au bagat-o in seama, s-a decis sa intre la primar. Acolo insa a surprins o imagine care a determinat-o sa uite problema pentru care venise. A povestit apoi la toata comuna ca l-a gasit pe primar in birou cu o femeie, facand sex.

Maria Miculescu este o profesoara din comuna Balteni, care de curand a iesit la pensie. In fata casei sale, un dud atingea firele de electricitate si, la fiecare vant, crengile atingeau firele si se intrerupea curentul electric. Asa s-a intamplat si in ultimul sfarsit de saptamana, cand vijeliile au lasat-o din nou fara lumina. Maria Miculescu s-a hotarat ca luni, 3 septembrie 2007, sa-i ceara primarului comunei sa-i taie dudul din fata casei pentru a pune capat problemei. Asa a si facut!


IN VIZITA. Luni, pensionara a facut o cerere in care a explicat toate aceste probleme si s-a dus cu ea la Primaria Balteni. Aici, angajatii au primit-o intr-un stil ostil, aruncand responsabilitatea de la un birou la altul. Enervata ca functionarii institutiei nu stiu ce sa faca cu cererea ei, Maria Militaru a decis sa intre in biroul primarului. "Stiam ca primarul o sa rezolve aceasta problema, pentru ca de nenumarate ori l-am sunat sa-i spun ca nu am curent din cauza dudului. Am ajuns la primarie in jurul orei 13:00 si m-am dus sa rezolv problema dudului si am vazut o duda", povesteste profesoara.
Biroul primarului are doua intrari, una prin secretariat si alta directa, din hol. Femeia a vazut prima usa, pe care scria "Primar", si a deschis-o, fara sa stie ca intrarea se face prin secretariat, respectiv usa alaturata. "Am deschis usa si am vazut o femeie slabuta, dezbracata complet, si un barbat doar cu pantalonii dati jos. Nu am recunoscut femeia, iar despre barbat nu pot spune cu certitudine ca era primarul, pentru ca nu i-am vazut fata. M-am speriat si am fugit", explica pensionara.


INSCENARE POLiTICA
"Vorbele doamnei profesoare trebuie demonstrate. Este vorba despre o inscenare politica. Am familie si o sotie frumoasa si nu as face asa ceva. Este posibil ca altcineva sa fi fost la mine in birou, daca doamna sustine ca a vazut ceva"
Vasile Vladuleanu, primarul PD al comunei Balteni


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.