Pretul biletelor si abonamentelor de calatorie pe mijloacele de transport in comun din Capitala ar putea fi majorat cu 18-25 la suta din octombrie. Consilierii generali ai Capitalei urmeaza sa aprobe solicitarea RATB de crestere a tarifelor. Potrivi
Pretul biletelor si abonamentelor de calatorie pe mijloacele de transport in comun din Capitala ar putea fi majorat cu 18-25 la suta din octombrie. Consilierii generali ai Capitalei urmeaza sa aprobe solicitarea RATB de crestere a tarifelor. Potrivit proiectului aflat in dezbatere, pretul unei calatorii va creste cu 18,18% (0,2 lei), de la 1,1 lei in prezent la 1,3 lei. La abonamente, pentru o linie integral urban, pretul va creste cu 20%, de la 25 lei/luna la 30 lei/luna, pentru doua linii integral urban cresterea fiind de 16,6%, de la 30 lei/luna in prezent la 35 lei/luna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.