De pe primul loc al clasamentului, finantatorul lui FC Vaslui ameninta suprematia echipelor din Bucuresti.

Spuneati acum citeva etape ca nu vedeti cine poate invinge Vasluiul. Pina acum nu a reusit nimeni.

Este doar in
De pe primul loc al clasamentului, finantatorul lui FC Vaslui ameninta suprematia echipelor din Bucuresti.

Spuneati acum citeva etape ca nu vedeti cine poate invinge Vasluiul. Pina acum nu a reusit nimeni.

Este doar inceputul campionatului, au trecut sase etape, insa am inceput bine sezonul. Nu am spus ca nu ne va invinge nimeni, ci ca nu ne este teama. Privim cu detasare, fara o presiune extraordinara. Vom mai pierde meciuri. Pierd Real Madrid, Barcelona si nu pierde Vasluiul! Speram sa continuam tot asa, daca putem. Daca nu, nu este nici o problema.

Dorinel Munteanu crede ca nu va mai fi un campionat intre granzii Capitalei. Ii impartasiti ideile?

Nici echipele din Bucuresti nu dau in clocot de valoare. Insa stau acolo in Capitala, in lumina reflectoarelor presei. Jucatori buni sint si in provincie, dar cei din Bucuresti sint umflati. Nu mai e un campionat in care echipele din Capitala sa bata tot. Vor mai pierde si Steaua, si Dinamo la echipe mici. Si e bine asa, sa le mai taie din nas.

Urmeaza o serie de trei meciuri dificile. Ce asteptari aveti?

Pentru noi, perioada urmatoare este momentul adevarului. Vom vedea unde sintem. Urmeaza o serie de trei meciuri - cu Poli Timisoara in deplasare, cu Craiova acasa si cu Steaua in deplasare - si atunci vom sti la ce nivel sintem. Am discutat aceste lucruri si cu Dorinel Munteanu.

S-a vehiculat varianta ca Dorinel Munteanu este ofertat de Dinamo.

Nici nu s-a pus problema ca Dorinel Munteanu sa plece la Dinamo. Nici nu avea cum. E ca in cazul lui Ljubinkovici. S-a tot scris ca pleaca, insa nu s-a intimplat asta.

Veti lua masuri in cazul lui Jovanovici, dupa ce a facut gesturi ostentative in fata galatenilor?

Este un gest inimaginabil. El a marcat, si-a scos tricoul, s-a dus in dreptul bancii de rezerva a oaspetilor si a facut acel gest de tacere cu degetul. Nu a fost un gest obscen. Insa, avind in vedere ce i s-a intimplat lui Petre Grigoras (n.r. - i-a decedat mama), e de neacceptat. Am vorbit cu jucatorul, insa el nu stia acest lucru. A cerut scuze. In alta situatie l-as fi considerat un gest normal. Acum insa, jucatorul va fi sanctionat pecuniar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.