Adina, lidera trupei Heaven, este astazi candidata propusa de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“. S-a nascut la Vaslui, unde a inceput sa cante de la varsta de patru ani. Participa la serbari scolare si diverse evenimente locale, iar
Adina, lidera trupei Heaven, este astazi candidata propusa de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“. S-a nascut la Vaslui, unde a inceput sa cante de la varsta de patru ani. Participa la serbari scolare si diverse evenimente locale, iar la 14 ani, a luat premiul intai la interpretare, la un festival de muzica usoara din Vaslui. S-a mutat la Bucuresti, unde a terminat o facultate de limbi straine. A participat la concursul „Alege ASIA“, la Pro TV, unde a cunoscut-o pe Roxana. Cele doua au cooptat-o apoi si pe sora Adinei, tot Roxana, si au infiintat trupa Heaven. Anul trecut, si-a surprins sotul cu o amanta si a divortat. Daca va obtine din partea dumneavoastra cea mai mare nota pe site-ul www.gardianul.ro, Adina va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Adina Postelnicu s-a nascut la Vaslui si si-a dorit de mica sa devina cantareata, asa ca a inceput sa participe la concursuri de muzica inca de la varsta de patru ani. Cand a mai crescut, canta la serbari scoale, evenimente locale sau la baluri ale bobocilor. La 14 ani, a luat premiul intai la interpretare la festivalul „Constelatia necunoscuta&ldqu o; din Vaslui. A terminat scoala in orasul natal, iar apoi s-a inscris la o facultate de limbi straine din Bucuresti. Pe langa asta, a mai studiat si la Scoala Populara de Arta, unde a absolvit ca sefa de promotie. Calea ei spre show-biz s-a deschis odata cu participarea la concursul „Alege ASIA“, organizat de ProTV. Astfel o cunoaste pe Roxana si se decid sa infiinteze o trupa de fete. O copteaza si pe sora Adinei, Roxana, si, cu sprijinul impresarului Radu Groza, reusesc in scurt timp sa se faca cunoscute. Referitor la numele formatiei, Adina a declarat ca si-au dorit un nume care sa aiba „un mesaj pozitiv, ceva frumos, care sa duca cu gandul la puritate“. Primul lor album s-a numit „O parte din rai“.


Si-a prins sotul cu amanta intr-o parcare
Adina a avut o relatie de trei ani cu Bogdan Pantea, fost membru al trupei Bliss, cu care s-a casatorit in 2001. Mariajul lor a durat cinci ani, insa sotul Adinei era un fel de Don Juan care nu putea rezista ispitelor feminine. Cantareata a banuit ca este inselata, asa ca a angajat detectivi care sa-i urmareasca sotul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.