Adina, lidera trupei Heaven, este astazi candidata propusa de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“. S-a nascut la Vaslui, unde a inceput sa cante de la varsta de patru ani. Participa la serbari scolare si diverse evenimente locale, iar la 14 ani, a luat premiul intai la interpretare, la un festival de muzica usoara din Vaslui. S-a mutat la Bucuresti, unde a terminat o facultate de limbi straine. A participat la concursul „Alege ASIA“, la Pro TV, unde a cunoscut-o pe Roxana. Cele doua au cooptat-o apoi si pe sora Adinei, tot Roxana, si au infiintat trupa Heaven. Anul trecut, si-a surprins sotul cu o amanta si a divortat. Daca va obtine din partea dumneavoastra cea mai mare nota pe site-ul www.gardianul.ro, Adina va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Adina Postelnicu s-a nascut la Vaslui si si-a dorit de mica sa devina cantareata, asa ca a inceput sa participe la concursuri de muzica inca de la varsta de patru ani. Cand a mai crescut, canta la serbari scoale, evenimente locale sau la baluri ale bobocilor. La 14 ani, a luat premiul intai la interpretare la festivalul „Constelatia necunoscuta&ldqu o; din Vaslui. A terminat scoala in orasul natal, iar apoi s-a inscris la o facultate de limbi straine din Bucuresti. Pe langa asta, a mai studiat si la Scoala Populara de Arta, unde a absolvit ca sefa de promotie. Calea ei spre show-biz s-a deschis odata cu participarea la concursul „Alege ASIA“, organizat de ProTV. Astfel o cunoaste pe Roxana si se decid sa infiinteze o trupa de fete. O copteaza si pe sora Adinei, Roxana, si, cu sprijinul impresarului Radu Groza, reusesc in scurt timp sa se faca cunoscute. Referitor la numele formatiei, Adina a declarat ca si-au dorit un nume care sa aiba „un mesaj pozitiv, ceva frumos, care sa duca cu gandul la puritate“. Primul lor album s-a numit „O parte din rai“.


Si-a prins sotul cu amanta intr-o parcare
Adina a avut o relatie de trei ani cu Bogdan Pantea, fost membru al trupei Bliss, cu care s-a casatorit in 2001. Mariajul lor a durat cinci ani, insa sotul Adinei era un fel de Don Juan care nu putea rezista ispitelor feminine. Cantareata a banuit ca este inselata, asa ca a angajat detectivi care sa-i urmareasca sotul.