Divortul dintre Gigi Becali si Mihai Stoica (foto) este unul cu strigatori. Cei doi nu pierd nici o ocazie sa se intepe, sa se jigneasca, si chiar ameninte. La ultima iesire in public, MM Stoica a afirmat ca, in sfarsit, la Urziceni castiga si el ba
Divortul dintre Gigi Becali si Mihai Stoica (foto) este unul cu strigatori. Cei doi nu pierd nici o ocazie sa se intepe, sa se jigneasca, si chiar ameninte. La ultima iesire in public, MM Stoica a afirmat ca, in sfarsit, la Urziceni castiga si el bani, pentru ca in Ghencea a facut foamea timp de cinci ani.

Victoria Unirii Urziceni in fata Stelei nu se putea lasa fara un schimb acid de replici intre MM Stoica si Gigi Becali. Cei doi s-au mai contrat si in urma cu o saptamana, dar totul s-a rezolvat cu o intalnire la “Palat”. Mai nou, MM spune ca la Steaua a stat din pasiune, fiind foarte prost platit. Angajatul lui Dumitru Bucsaru castiga in Ghencea in jur de 5.000 de euro pe luna. Deranjat ca fostul sau subaltern vorbeste continuu de Steaua, Gigi Becali a tinut sa-l puna la punct pe acesta in cadrul emisiunii Fanatik Show. “Ce-ai facut tu la Urziceni, circul ala, gesturile alea, ai deranjat multa lume, cu degetul in sus... Le-am zis bodyguarzilor: 'E nebun omu', lasati-l in pace>>, dar mi-au spus: 'Nu mai putem sa-l suportam>>. N-ai de ce sa-ti fie frica, insa eu raspund numai de mi ne. Oamenii aia nu te mai suporta, nici nepotii, nici bodyguarzii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.