Pe lista candidatilor PNL la europarlamentare ar putea aparea nume noi, din afara partidului. Premierul Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat luni seara colegii de partid, la o intalnire pe tema strategiei pentru campania electorala, ca are trei nume noi pe care vrea sa le introduca pe locuri eligibile, fiind vorba despre personalitati din afara PNL.

In acest moment, lista liberala este neclara, pentru ca fostul ministru de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, ar putea renunta la candidatura pentru Parlamentul European. Tariceanu n-a reusit insa sa o convinga pe Nadia Comaneci sa intre in staful de sustinere a listei, aceasta eschivandu-se atunci cand premierul i-a facut propunerea. La intalnirea de luni seara, PNL si-a stabilit si echipa de campanie, fiecare vicepresedinte fiind obligat sa se implice in functie de atributiile pe care le are in partid.

Astfel, vicepresedintele pe probleme politice, Crin Antonescu, va fi seful de campanie, iar Ludovic Orban, responsabil cu imaginea, va fi seful de comunicare al liberalilor in campanie. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, urmeaza sa se ocupe de chestiunile tehnice ale campaniei.