FRF a depasit problemele financiare, dupa toate semnalele, permitandu-si unele eforturi materiale pentru a-i satisface doleantele selectionerului. Vedeta tricolorilor, Adrian Mutu, a ajuns aseara tarziu la lot, asa cum ceruse selectionerul, cu un av
FRF a depasit problemele financiare, dupa toate semnalele, permitandu-si unele eforturi materiale pentru a-i satisface doleantele selectionerului. Vedeta tricolorilor, Adrian Mutu, a ajuns aseara tarziu la lot, asa cum ceruse selectionerul, cu un avion particular, inchiriat de federatie.

Ieri, la pranz, la Mogosoaia s-a reunit grosul lotului echipei nationale, ultimii sositi fiind „ucraineanul“ Razvan Rat si „italianul“ Adrian Mutu. Cum Victor Piturca a cerut ca toti jucatorii sa fie prezenti la lot inca din prima zi, iar Mutu a avut aseara meci de campionat, AC Milan - Fiorentina, federatia a trebuit sa gaseasca o solutie pentru ca acesta sa ajunga in timp util in tara. A fost inchiriat un avion particular care l-a luat pe Mutu direct de la Milano si l-a adus la Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.