Licitatia de vanzare a Clubului Floreasca, programata pentru sfarsitul acestei saptamani, va fi anulata in cazul in care nu vor fi primite minim trei oferte, iar procedura va fi reluata in termen de o saptamana, cu posibilitatea participarii doar a d
Licitatia de vanzare a Clubului Floreasca, programata pentru sfarsitul acestei saptamani, va fi anulata in cazul in care nu vor fi primite minim trei oferte, iar procedura va fi reluata in termen de o saptamana, cu posibilitatea participarii doar a doi ofertanti.Aceeasi procedura va fi aplicata pentru toate imobilele scoase la vanzare prin licitatie publica de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), a declarat, ieri, secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan. Clubul Floreasca va fi scos la vanzare prin licitatie cu toate activele, inclusiv cu sala inchiriata de o scoala de tenis printr-un contract valabil pana in 2012 si care ar putea ingreuna procedurile de vanzare. Clubul Floreasca a mai fost scos la vanzare de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), in luna ianuarie, la un pret de pornire de 45,5 milioane euro fara TVA, dar licitatia a fost anulata in lipsa ofertelor.
Procedurile de vanzare a Hotelului Triumf prin licitatie publica, au fost blocate dupa ce sistemul aplicat la prima incercare de vanzare a fost contestat in instanta, si vor fi reluate in maxim doua luni, interval in care Guvernul asteapta ca Tribunalul Bucuresti sa adopte o decizie definitiva in acest caz. Prima decizie a instantei a fost favorabila firmei care a depus contestatia, dar Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care administreaza hotelul, a dupus recurs. "In maxim doua luni vom avea o solutie definitiva si vor putea vinde hotelul", a declarat, ieri, Ilie Bolojan. Regia Protocolului de Stat a decis ca Hotelul Triumf sa nu mai fie inclus pe lista primelor imobile scoase la vanzare, dupa ce Athenee Phenix Group, controlata de compania Ana Hotels a omului de afaceri George Copos, a contestat in instanta procedura aplicata la prima incercare de vanzare.
De asemenea, spatiile existente in Casa Presei vor fi vandute, in mod unitar, dupa ce Parlamentul va aproba proiectul de lege privind imobilele administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Bolojan a aratat ca procedurile legate de cadastrul imobilului au fost incheiate in totalitate. Spatiile din Casa Presei sunt administrate de RA-APPS, in proportie de 60%, si de Imprimeria Coresi. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.