A cincea editie a „Cupei Presei la Cantat Tuborg“ va avea loc maine, pe terasa „La Motoare“, de la ora 19.00. Peste 30 de jurnalisti romani si straini se vor intrece, anul acesta, in cadrul concursului devenit deja o traditie
A cincea editie a „Cupei Presei la Cantat Tuborg“ va avea loc maine, pe terasa „La Motoare“, de la ora 19.00. Peste 30 de jurnalisti romani si straini se vor intrece, anul acesta, in cadrul concursului devenit deja o traditie. La aceasta editie sunt asteptati sa ii sustina pe concurenti peste 500 de ziaristi, muzicieni, actori si oameni politici. Colegii nostri de redactie, Andi Topala si Alex Purje, impreuna cu Andrei Balan si Andrei Filip, adica The Guardians, vor sustine un recital, la finalul evenimentului.

Pe parcursul anilor, „Cupa Presei la Cantat Tuborg“ a devenit un nume, iar organizatorii i-au adus, de fiecare data, imbunatatiri. Nici la editia din anul acesta nu lipsesc modificarile. Pentru ca prezentatorul Catalin Maruta a plecat cu iubita sa, Andra, in vacanta, el va fi inlocuit de celebrul cuplu de DJ de radio, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, maestrii farselor matinale. Nici componenta juriului nu va mai fi aceeasi. Anul acesta, vor acorda note jurnalistilor-muzicieni Roxana Andronescu, solista trupei SPIN, Adi Despot de la Vita de Vie, Alexandra Rosu, din partea ca sei de discuri Universal Music, si, nu in ultimul rand, cantaretul Mihai Traistariu. Inscrierile la concurs s-au incheiat sambata trecuta, iar pe listele de concurenti sunt trecuti si patru jurnalisti straini.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.