Julius Baer Investment Management si-ar putea majora participatia la banca ungara OTP, dupa ce autoritatea de reglementare a pietei financiare din Ungaria a permis companiei elvetiene de management al activelor imobiliare sa obtina o participatie cup
Julius Baer Investment Management si-ar putea majora participatia la banca ungara OTP, dupa ce autoritatea de reglementare a pietei financiare din Ungaria a permis companiei elvetiene de management al activelor imobiliare sa obtina o participatie cuprinsa intre 10% si 15% la institutia de credit. OTP a anulat, in primavara acestui an, limita de 50% impusa participatiilor investitorilor straini, relateaza Budapest Business Journal, citat de Mediafax. Potrivit informatiilor publicate de Julius Baer Investment in luna iunie, compania detinea peste 16 milioane de actiuni OTP, reprezentand 5,9% din capitalul bancii ungare, participatie care a urcat in ultimele saptamani la aproximativ 10%. Dupa primirea aprobarii de la autoritatea ungara in domeniul financiar, compania ar putea achizitiona mai multe actiuni OTP.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.