Risc maxim la o partida de golf...
 
Sunt de-a dreptul enervante crasmele amplasate pe malul lacului Floreasca,unde se fac saptamanal nunti, botezuri, luari de mot sau parastase. Oamenii din zona ne-au reclamat acest aspect enerv
Risc maxim la o partida de golf...
 
Sunt de-a dreptul enervante crasmele amplasate pe malul lacului Floreasca,unde se fac saptamanal nunti, botezuri, luari de mot sau parastase. Oamenii din zona ne-au reclamat acest aspect enervati ca nici amenzile date de Primarie nu-i sperie pe patroni, iar Politia da din umeri trimitandu-i la plimbare de la Sectorul 1 la 2 si invers.Si pentru ca a venit vorba despre Floreasca, sunt foarte enervante si localurile construite langa blocurile de locuinte, de la care rasuna zi-lumina manele si muzica de cea mai "buna" calitate. Si unde mai pui ca, daca "baracile" nu dispun de toalete, va inchipuiti ce spectacol se naste dupa cateva bericioaice pe la colturile mai putin luminoase ale blocurilor.Ne enerveaza strategia asta de preturi, cu 99 in coada. Cifrele de dupa virgula ne induc atat de mult in eroare ori de cate ori le vedem. Si le cam vedem la tot pasul. De asemenea sunt enervante tare de tot si preturile date fara TVA. Tot o strategie de vanzari e si asta!Ne enerveaza reparatiile facute de Luxten, compania cu iluminatul stradal. Au indreptat baietii dupa trei luni o problema  prin Iancului si dupa doua zile s-a stricat iar jucaria. Vorba aceea: "o fi vreun defect stricat". Cam cat trebuie sa mai astepte locatarii din vreo zece blocuri sa primeasca din nou lumina? Directorul Ciobanu stie...Nu uitati sa va enervati la enervari@jurnalul.ro!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.