Habar n-aveam ca mai exista la noi oameni porniti cu orice pret pe calea martirajului. De cand lui Vadim i s-a rupt camasa mortii si lui Gigi Becali i s-a ars filamentul de razboinic al luminii pe piata se simtea lipsa unui luptator in adevaratul sen
Habar n-aveam ca mai exista la noi oameni porniti cu orice pret pe calea martirajului. De cand lui Vadim i s-a rupt camasa mortii si lui Gigi Becali i s-a ars filamentul de razboinic al luminii pe piata se simtea lipsa unui luptator in adevaratul sens al cuvantului.


El s-a materializat in persoana lui Remus Cristea, un martir closcut, aparator al oprimatilor de tot felul . Cetateanul respectiv s-a autointitulat "cunoscut activist pentru drepturile omului si ale minoritatilor religioase".

El patroneaza o chestie numita Asociatia Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta, o adevarata maciuca destinata apasatorilor poporului. Unele surse spun ca a mai zbierat putin la Catedrala Neamului, atunci cand raposatul Teoctist a vrut sa o insurubeze in Parcul Carol. Atunci a avut liber la tapaj de la primarul Traian Basescu si el suparat pe catedrala.

Cum Adriean Videanu e o extensie a prezidentului, acum are voie sa-i traga la propriu lui Tariceanu pietre-n birou. Cum nu-i ajungea sa fie numai oengist si urlator, s-a gandit sa si candideze la Parlamentul European, dupa propria declaratie sa "aduca un suflu nou in politica". Transformat in alizeu puternic,  nu putea sa faca altceva decat sa spulbere si sa ia pe sus tot ce-i iese-n cale.

Cum isi va lansa candidatura maine in fata cladirii guvernului, s-a gandit ca e cazul sa si sparga geamurile hogeacului lui Tariceanu treaba pe care a anutat-o public. Miscarea dovedeste oarece geniu politic. Asa va putea sa castige votanti dintre jandarmii care-l vor umfla si politstii care ii vor arde o amenda, fiindca aia, fiind la munca, nu au cum sa o ia la goana si vor fi obligati sa-i asculte platforma-program. In plus si primarul PD-ist o sa vada cu satisfactie cum mai iese un scandal la poarta lui Highlander lcu papion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.