Cuadratura Soarelui cu Jupiter predispune la conflicte cu autoritatile. De asemenea, va incearca dorinta de aventura si aveti tendinta sa fiti mai indraznet. Aveti grija ca aceste doua predispozitii sa nu se combine, ca sa nu regretati mai tarziu!

Berbec

S-ar putea ca o disputa cu o femeie mai in varsta din familie sa va dea de gandit. N-ar strica sa va intrebati daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur. Va sfatuim sa fiti mai prudent, ca sa evitati un scandal sau o deceptie pe plan sentimental. Menajati-va sanatatea!

Taur

S-ar putea ca o intalnire de afaceri sa nu decurga conform asteptarilor si sa ramaneti cu un gust amar. Nu va descurajati! Pur si simplu, azi nu este o zi buna pentru afaceri. Aveti sanse sa petreceti momente placute alaturi de persoana iubita. Faceti planuri in legatura cu o calatorie la rude.

Gemeni

Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va relaxati. Dimineata aveti de gand sa cheltuiti o suma importanta. Fiti prudent, nu este un moment favorabil investitiilor sau cheltuielilor mari! S-a r putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va determina sa va schimbati planurile de viitor.

Rac

Nu este momentul sa incepeti noi activitati. S-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii si sa aveti parte de o dezamagire. Dimineata sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati probleme importante. Ar fi bine sa va faceti un plan foarte strict.

Leu

Fiti atent pe ce cheltuiti banii, ca sa nu va certati cu partenerul de viata! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatii profesionale. Intuitia si indrazneala va sunt de mare folos, dar va sfatuim sa nu exagerati.

Fecioara

S-ar putea ca partenerul de viata sa nu vada cu ochi buni intentia dumneavoastra de a demara noi activitati.