Din septembrie, CinemaPRO lanseaza spectacolul de matineu. Astfel, cinefilii matinali pot revedea in urmatoarea perioada cele mai indragite filme ale ultimilor doi ani. Saptamana de saptamana, acestia au ocazia de a savura cate doua productii de succ
Din septembrie, CinemaPRO lanseaza spectacolul de matineu. Astfel, cinefilii matinali pot revedea in urmatoarea perioada cele mai indragite filme ale ultimilor doi ani. Saptamana de saptamana, acestia au ocazia de a savura cate doua productii de succes, primul cu incepere de vineri, iar celalalt de marti pana joi. Luna aceasta, iubitorii de film isi vor petrece diminetile alaturi de unii dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, Al Pacino, care va putea fi vazut in "88 de Minute" (88 Minutes) si in "Viata ca un pariu" (Two for the Money). In "88 de minute", dupa ce obtine pedeapsa capitala pentru un ucigas in serie, medicul legist Jack Gramm este el insusi vanat de un criminal care urmeaza acelasi "ritual de asasinare" ca ucigasul condamnat. Cea de-a doua productie ii aduce alaturi de Al Pacino pe actorii Matthew McConaughey si Armand Assante intr-o poveste adevarata despre fata nevazuta a jocurilor de noroc. "Povesti din LA" (Crash), capodopera regizorului si scenaristului Paul Haggis, castigatoare a trei Premii Oscar, la categoriile "Cel mai bun scenariu original", "Cel mai bun montaj" si "Cel mai bun film". Pentru fanii filmelor politiste, Bruce Willis revine in rolul de negociator, de data aceasta alaturi Kevin Pollak in thrillerul Ostaticul (Hostage). In timp ce iubitorii de comedii au ocazia de a o revedea pe Amanda Bynes (Penny din Hairspray / Intrigi de culise), care starneste hohote de ras in "Iubesc pe cine nu trebuie" (She's The Man).
(C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.