Din pacate, Campionatele Mondiale de la Stuttgart pot lasa urme adanci asupra gimnasticii masculine romanesti. Accidentarea grava a lui Marian Dragulescu, care va rata aproape sigur prezenta la competitia din Germania, va periclita prezenta gimnasti
Din pacate, Campionatele Mondiale de la Stuttgart pot lasa urme adanci asupra gimnasticii masculine romanesti. Accidentarea grava a lui Marian Dragulescu, care va rata aproape sigur prezenta la competitia din Germania, va periclita prezenta gimnastilor nostri la JO de anul viitor de la Beijing. „Suntem foarte ingrijorati de ceea ce i s-a intamplat lui Dragulescu. Speram ca oamenii din stafful medical prezenti acolo sa faca o minune. Ratarea calificarii la Olimpiada ar fi un dezastru. Asta este tot ce ne intereseaza in aceste zile”, ne-a declarat secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.