Agentii Sectiei de Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta, precum si reprezentanti ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, au desfiintat doua cai de acces din Drumul National 2A, la km. 203A500m catre c
Agentii Sectiei de Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta, precum si reprezentanti ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, au desfiintat doua cai de acces din Drumul National 2A, la km. 203A500m catre cartierul rezidential "Boreal", montand bariere.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Crina Chirea, masura a fost luata deoarece drumul de acces nu a fost realizat cu respectarea normelor legale din domeniu. Conform autorizatiei de construire, firma care a construit ansamblul avea obligatia sa creeze un sens giratoriu in zona, transmite Mediafax. Proprietarii de vile sunt nemultumiti ca prin montarea barierelor sunt nevoiti sa faca un ocol de peste doi kilometri pe centura localitatii Ovidiu, pe un drum de pamant, asa ca aproximativ zece dintre acestia au incercat, ieri, sa opreasca montarea de bariere, fara a opune insa rezistenta fortelor de ordine. In cursul zilei de astazi, echipele de politisti si lucratori de la Drumuri Nationale vor continua actiunea de blocare a drumurilor de acces, pana in prezent fiind identificate aproximativ opt astfel de drumuri, cu intrare din artera rutiera nationala. (Livia ISTRATE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.