Rugbystul Concalo Uva, jucatorul echipei Montepellier, prezent in Franta cu nationala tarii sale, a declarat ca obiectivul Portugaliei la editia din acest an a Cupei Mondiale este victoria impotriva coechipierilor lui Petru Balan (campion al Frantei
Rugbystul Concalo Uva, jucatorul echipei Montepellier, prezent in Franta cu nationala tarii sale, a declarat ca obiectivul Portugaliei la editia din acest an a Cupei Mondiale este victoria impotriva coechipierilor lui Petru Balan (campion al Frantei cu Biarritz). "Ne propunem sa invingem Romania. Am mai facut-o odata (in 2003, scor 16-15). Cred ca este posibil, insa trebuie sa facem un meci mare si stim ca nu va fi deloc usor. Romania are jucatori foarte puternici", a precizat Uva intr-un interviu citat de Rompres.    Portughezul nu s-a aratat insa la fel de optimist in privinta meciurilor cu celelalte adversare din grupa C, Noua Zeelanda, Scotia si Italia. "Nu am jucat niciodata impotriva celebrilor All Blacks. Sunt cei mai buni din lume la ora actuala si e minunat sa ii privesti cum executa acel haka inaintea startului partidei! Stim ca in fata lor, sau a scotienilor si italienilor, nu putem castiga, insa vom incerca sa facem lucruri bune pe teren si, cine stie, poate vom provoca o mica surpriza", a adaugat Concalo Uva.    Partida dintre selectionatele Portugaliei si Romaniei se va disputa la data de 25 septembrie pe "Stadium Municipal" din Toulouse, celelalte meciuri fiind programate pe 12 septembrie cu Italia (Marseille), pe 18 sept. cu Scotia (Edinburgh) si pe 29 sept. cu Noua Zeelanda (Toulouse).  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.