Dupa ce a gresit grav in favoarea lui CFR Cluj la meciul cu Ceahlaul, Sebastian Coltescu va fi retrogradat in Divizia B, in timp ce Ionica Serea, care a avantajat Timisoara in victoria obtinuta la Arad, risca excluderea din arbitraj.    
Dupa ce a gresit grav in favoarea lui CFR Cluj la meciul cu Ceahlaul, Sebastian Coltescu va fi retrogradat in Divizia B, in timp ce Ionica Serea, care a avantajat Timisoara in victoria obtinuta la Arad, risca excluderea din arbitraj.       Ionica Serea si Sebastian Coltescu si-ar putea incheia maine carierele in arbitraj, cei doi urmand sa fie sanctionati pentru greselile comise in partidele UTA - "Poli" Timisoara 2-3, respectiv CFR Cluj - Ceahlaul 2-1. Lui Serea i se reproseaza neacordarea unui penalty clar pentru UTA la scorul de 2-2, in timp ce Coltescu le-a facut clujenilor cadou o lovitura de la 11 metri, desi faultul asupra lui Fabianni a avut loc la un metru in afara careului.     PEDEPSE. In cursul dupa-amiezii de ieri, arbitrii si asistentii din Lotul A au fost convocati la sediul CCA de la "Casa Fotbalului" pentru o sedinta de analiza a prestatiilor din primele sase etape scurse din actuala editie de campionat, urmand ca azi sa efectueze o testare fizica pentru testul FIFA. La finele acestei zile, conducerea CCA ar urma sa anunte deciziile luate in cazul lui Serea si Coltescu, primul riscand scoaterea definitiva din arbitraj, iar al doilea eliminarea de pe lista FIFA si retrogradarea la Liga a II-a. Luni, presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat ca a fost anuntat printre primii despre decizia, inca neoficiala, luata in legatura cu Coltescu. "L-au retrogradat la esalonul secund. In plus, am inteles ca l-au si scos de pe lista FIFA. Poate ca Sebastian Coltescu a primit ce a meritat", a comentat Gheorghe Stefan. La randul sau, arbitrul nu a parut foarte surprins de acest zvon, dand senzatia ca se asteapta la o masura drastica. Totodata, Coltescu a invocat in apararea sa anumite probleme familiale, arbitrul aflan-du-se in plin proces de divort.     De acord   Patronul Rapidului, George Copos, a salutat ieri posibila excludere din arbitraj a lui Serea si Coltescu. "Asa trebuie sa se procedeze mereu, cei care gresesc in mod repetat si intentionat sa fie exclusi. Daca se va continua cu acest gen de decizii, intr-un an nimeni nu va mai solicita arbitri straini", a declarat Copos, care a mai adaugat ca se va supune oricarei hotarari FRF in legatura cu aducerea sau nu a unei brigazi straine la meciul cu Steaua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.