Echipa de futsal Atletic Bucuresti, care in sezonul precedent a terminat Liga I pe pozitia a patra, acuza federatia de aplicarea eronata a regulamentelor. Pe 7 iunie, Dumitru Mihalache, director de competitii in cadrul FRF, a trimis catre cluburile d
Echipa de futsal Atletic Bucuresti, care in sezonul precedent a terminat Liga I pe pozitia a patra, acuza federatia de aplicarea eronata a regulamentelor. Pe 7 iunie, Dumitru Mihalache, director de competitii in cadrul FRF, a trimis catre cluburile din Liga I o notificare prin care le instiinta ca, pana la data de 30 iunie, trebuie sa depuna o cerere de inscriere in campionatul Ligii I. Atletic, care nu a fost inscris deoarece a depus cererea pe 3 iulie, sustine ca echipele din Liga I nu trebuie sa depuna cerere de inscriere. "Dispozitiile articolului 15.3, din Regulamentul de organizare a competitiilor de fotbal in sala nu pot fi aplicabile echipelor care au participat in editia anterioara de campionat, intrucat, potrivit dispozitiilor art.16.1 din acelasi regulament se dispune clar ca aceste echipe <<sunt inscrise din oficiu in campionate pe baza clasamentelor finale ale competitiilor la care au participat in editia anterioara>>", se arata intr-un comunicat semnat de presedintele Mihai Staicu. Athletic va cere judecarea cazului si inscrierea in Liga I in Comitetul Executiv al FRF. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.