Trei sferturi dintre femei viseaza la iubitul celei mai bune prietene, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Institutul Gewis din Hamburg. Prietenia nu este un factor care sa impiedice infidelitatea, iar monogamia este o practica minoritara.
Trei sferturi dintre femei viseaza la iubitul celei mai bune prietene, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Institutul Gewis din Hamburg. Prietenia nu este un factor care sa impiedice infidelitatea, iar monogamia este o practica minoritara. La sondaj au participat peste o mie de femei, cu varsta cuprinsa intre 25 si 39 de ani. Peste trei sferturi dintre acestea au declarat ca ar fi gata sa sufle partenerul celei mai bune prietene. Motivul cel mai des invocat a fost"dragostea scuza totul". Aproape un sfert dintre femei considera ca o relatie cu iubitul celei mai bune prietene este un tabu. Procentul de 76 la suta este unul mare, spun specialistii. in mod paradoxal, o publicatie destinata femeilor este cea care a prezentat acest aspect mai putin cunoscut al relatiilor intre reprezentantele sexului frumos."Femeile pot deveni egoiste si fara scrupule atunci cand cauta iubirea", este de parere Monika Dittombee, redactor al revistei respective. Potrivit unui alt sondaj realizat de Institutul Gewis, 81 la suta dintre barbati sunt tentati sa seduca iubita celui mai bun prieten, iar potrivit unui sondaj elvetian realizat in aprilie, 64 la suta dintre oameni nu sunt monogami, in timp ce 21 la suta isi inseala regulat partenerii.


Deodorantele, banuite ca pot favoriza aparitia cancerului de san

Aluminiul din deodorante poate provoca aparitia cancerului mamar, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii britanici de la spitalul Wythenshaw din Manchester.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.