In etapa a 20-a a campionatului suedez, Elfsborg, viitoarea adversara a lui Dinamo din primul tur al Cupei UEFA, a terminat la egalitate, 2-2, partida sustinuta luni seara, in deplasare, cu Gefle, ocupanta locului 10. Campioana Suediei a
  In etapa a 20-a a campionatului suedez, Elfsborg, viitoarea adversara a lui Dinamo din primul tur al Cupei UEFA, a terminat la egalitate, 2-2, partida sustinuta luni seara, in deplasare, cu Gefle, ocupanta locului 10. Campioana Suediei a fost condusa de doua ori, dar a revenit de fiecare data, prin reusitele lui Anders Svensson (a€™21) si Martin Svensson (a€™80). In urma acestui rezultat, echipa din Boras se afla pe locul 2, cu 34 de puncte, la numai un punct de liderul Djurgardens. La partida a asistat si administratorul delegat al "cainilor" Cornel Dinu, care a revenit in tara ieri dupa-amiaza. Elfsborg a evoluat in urmatoarea formula: "Willand - M. Andersson, Bjork, Augustsson, Karlsson (a€™77 Berglund) - Iahizaki, Ilola (a€™56 Keene), A. Svensson, Alexandersson (a€™49 Bajrami) - Avdic, M. Svensson. Meciul tur dintre Dinamo si Elfsborg se va juca la 20 septembrie, la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.