Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu a sosit in cursul noptii de luni in Romania, la bordul unui avion privat, fiind asteptat de directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan. Ultimul venit in cantonamentul tricolorilor nu a vrut sa declare nimic despre part
Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu a sosit in cursul noptii de luni in Romania, la bordul unui avion privat, fiind asteptat de directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan. Ultimul venit in cantonamentul tricolorilor nu a vrut sa declare nimic despre partida cu Belarus, parasind in graba aeroportul. "Briliantul" fusese cel mai bun om al "violetilor" in partida disputata luni seara, pe "San Siro", contra lui AC Milan, incheiata nedecis, scor 1-1. Atacantul roman a marcat golul egalizator al formatiei conduse de Cesare Prandelli in minutul 56, dupa ce scorul fusese deschis de milanezi prin Kaka, din penalty, in prima repriza.     LAUDE. Presa din Peninsula s-a intrecut in laude la adresa lui Mutu. "Fenomenul. A marcat un gol cu capul si a mai ratat o ocazie uriasa. De neinvins", noteaza calciotoscano.it. Corriere della Sera il elogiaza pe atacantul roman: "Mutu este inima Fiorentinei. Golul a fost un premiu just pentru prestatia din teren". Mai mult, site-ul fiorentinanews.com i-a acordat nota 10, numindu-l "cel care lumineaza intens". Antrenorul Cesare Prandelli spune ca este fericit ca-l are in echipa pe decarul roman. "Este un jucator de clasa, cu o mare responsabilitate. Sunt fericit ca-l am in echipa pe Mutu si sunt sigur ca el poate deveni golgheterul Seriei A", a declarat dupa meciul de la Milano Prandelli.     REACTIE. Atacantul roman era foarte fericit de reactiile pozitive la adresa sa. "Sunt fericit ca Milanul m-a tratat ca pe un jucator special. Sunt mult mai fericit pentru golul marcat, dar si pentru jocul echipei. Suntem puternici, dar trebuie sa mai crestem. Cand vom invinge Milanul in deplasare, atunci putem spune ca suntem foarte buni", a spus Mutu imediat dupa meciul de la Milan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.